Zwarte stalen deuren Brielle

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je huis, dan is een stalen deur op maat wellicht precies wat je nodig hebt.
Deur samenstellen

Zwarte stalen deuren Brielle

Welkom bij Een Mikkers Deur, waar vakmanschap en maatwerk samenkomen om de perfecte zwarte stalen deuren te creëren die jouw ruimte transformeren. Van enkele deuren tot dubbele deuren, met of zonder kozijn, onze collectie biedt een scala aan mogelijkheden om aan jouw behoeften te voldoen. Zwarte stalen deuren Brielle.

Bij Een Mikkers Deur streven we naar niets minder dan perfectie. Onze zwarte stalen deuren worden op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de stijl en afmetingen van jouw ruimte. Of je nu een modern interieur hebt of een meer klassieke uitstraling wilt, wij zorgen ervoor dat jouw deur een statement maakt.

EEN MIKKERS DEUR
  • 25 jaar ervaring

    Na ruim 25 jaar ervaring doen we namelijk nog steeds niets liever dan uw wensen mogelijk maken.

  • 100% tevreden

    De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”.

  • Alles is mogelijk

    Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen.

Onze missie

Een Mikkers Deur hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Wij zorgen er daarom voor dat uw constructiewensen omgezet worden in mooie, kwalitatieve en veilige objecten. Onze missie is dan ook om goed werk te leveren en te zorgen voor een fijne ervaring. We zoeken samen naar oplossingen en ideeën, zodat objecten gecreëerd worden waar u 100% tevreden mee bent. De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”. Zwarte stalen deuren Brielle.

Ons team

Grote kans dat wanneer u contact opneemt met Een Mikkers Deur dat de telefoon opgenomen wordt door een écht Mikkers, namelijk eigenaar: Sander Mikkers. Een handige man met een passie voor bouwen én een rasechte Rotterdammer, die zich nu bevindt in het gezellige Barendrecht. Na ruim 25 jaar is Sander het werk nog altijd niet zat, want hij vindt het geweldig om mensen blij te maken met mooie resultaten en te blijven werken aan vernieuwingen. En Sander werkt al lange tijd niet meer alleen, want hij heeft een heel team om zich heen gebouwd van professionals. Het Mikkers team bestaat tegenwoordig uit lassers, bankwerkers, constructiebankwerkers, technische monteurs, tekenaars en ontwerpers; die allemaal samenwerken om uw wensen te realiseren!

Zelf uw deur samenstellen

"

Verrijk jouw ruimte

Naast hun esthetische aantrekkingskracht zijn onze zwarte stalen deuren ook een investering in duurzaamheid. Vervaardigd met hoogwaardige materialen, bieden ze niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook langdurige prestaties. Onze deuren zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan ​​en blijvende schoonheid te bieden.

Of je nu een woning of een commerciële ruimte hebt, onze zwarte stalen deuren voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke omgeving. Ze dienen als functionele en decoratieve elementen, waardoor natuurlijk licht kan binnenstromen en tegelijkertijd een gevoel van openheid en verbondenheid met de omgeving creëert.

Bij Een Mikkers Deur staan we garant voor uitmuntendheid in elk aspect van ons vak. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie streven we ernaar om aan de hoogste normen te voldoen en jouw verwachtingen te overtreffen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en verrijk jouw ruimte met onze prachtige zwarte stalen deuren. Zwarte stalen deuren Brielle.

Alles is mogelijk

Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen. Zwarte stalen deuren Brielle.

EEN MIKKERS DEUR

Op zoek naar een eyecatcher die ook nog eens veel licht doorlaat, waardoor uw woning ruimtelijker oogt?

Een mikkers deur

Vul hieronder dan uw wensen in of gebruik onze tool waar u zelf uw gewenste deur kunt samenstellen. Zwarte stalen deuren Brielle.