DEUR SAMENSTELLEN

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE OP

Gebruik onderstaande tool om uw stalen deur samen te stellen en een offerte aan te vragen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u weten hoe u uw deur het beste kunt inmeten? Hier leggen we precies uit hoe u dat moet doen!


Gebruik onderstaande tool om jouw stalen deur samen te stellen en een offerte aan te vragen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.


Meest gestelde vragen

In de Deur samenstellen tool hebben wij de meest voorkomende deursoorten toegevoegd. Heeft u echter een deur voor ogen die er niet tussenstaat, stuur dan gerust vrijblijvend uw ontwerp naar ons door, zodat wij met u mee kunnen kijken of dit mogelijk is. 

Via onze Deur samenstellen tool, kunt u ervoor kiezen of u een gepoedercoate stalendeur wilt of onbehandeld. 

Op onze Inmeten pagina leggen wij u precies uit welke afmetingen u precies door moet geven. Toch nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Via onze Deur Samenstellen tool kunt u ervoor kiezen of u de stalen deur op wilt komen halen bij onze werkplaats in Ridderkerk óf dat u de deur liever laat bezorgen. Verder kunt u ervoor kiezen of u de deur zelf installeert of dit aan onze specialisten overlaat. 

Wij streven ernaar om de deur binnen 4 tot 6 weken af te hebben. Dit is echter afhankelijk van de drukte én van uw wensen. De exacte levertijd geven wij u door in de offerte. 

Jazeker! U kunt kiezen tussen een taats scharnier deur of een schuifdeur. Meer informatie over de mogelijkheden leest u op de Stalen Deuren pagina.

dubbele stalendeur
enkele stalendeur woonkamer
dubbele stalen deur op maat
enkele stalen deur op maat
Een Mikkers Deur
Een Mikkers Deur