Contact

Heeft u een vraag of is het niet mogelijk om aan uw wensen te voldoen binnen de Deur Samenstellen tool? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Meest gestelde vragen

  In de Deur samenstellen tool hebben wij de meest voorkomende deursoorten toegevoegd. Heeft u echter een deur voor ogen die er niet tussenstaat, stuur dan gerust vrijblijvend uw ontwerp naar ons door, zodat wij met u mee kunnen kijken of dit mogelijk is. 

  Via onze Deur samenstellen tool, kunt u ervoor kiezen of u een gepoedercoate stalendeur wilt of onbehandeld. 

  Op onze Inmeten pagina leggen wij u precies uit welke afmetingen u precies door moet geven. Toch nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 

  Via onze Deur Samenstellen tool kunt u ervoor kiezen of u de stalen deur op wilt komen halen bij onze werkplaats in Ridderkerk óf dat u de deur liever laat bezorgen. Verder kunt u ervoor kiezen of u de deur zelf installeert of dit aan onze specialisten overlaat. 

  Wij streven ernaar om de deur binnen 4 tot 6 weken af te hebben. Dit is echter afhankelijk van de drukte én van uw wensen. De exacte levertijd geven wij u door in de offerte. 

  Jazeker! U kunt kiezen tussen een taats scharnier deur of een schuifdeur. Meer informatie over de mogelijkheden leest u op de Stalen Deuren pagina.

  CONTACTGEGEVENS

  Zinkstraat 11
  2984 AL  Ridderkerk

  Tel.: 0180 – 430 444
  Email: info@mikkers-sc.nl

  neem contact op voor dubbele stalendeur met wandpanalen
  dubbele stalen deur badkamer
  neem contact op voor enkele stalen deur
  enkele stalen deur gepoedercoat op maat
  Een Mikkers Deur
  Een Mikkers Deur