een mikkers deur

Onze stalen deuren

Type deuren

een mikkers deur

Onze stalen deuren

Enkele deuren

Een enkele stalen deur met glas is dé perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een binnendeur die veel licht doorlaat. Bij een enkele deur kunt u zowel kiezen voor een taats scharnier deur als een schuifdeur.

Een taats scharnier deur is een deur die tussen 0 en 90° kan draaien en welke u volledig dicht kunt klappen.
Zoals de naam eigenlijk al zegt, kunt u een schuifdeur schuiven. Dit is ideaal wanneer u te weinig ruimte heeft voor een openslaande deur.

Of u nu kiest voor een taats scharnier deur of een schuifdeur, ze worden altijd op maat gemaakt aan de hand van uw wensen.

Enkele deuren

Een enkele stalen deur is niet alleen prachtig om te zien, maar ook nog eens multifunctioneel door het vele licht dat de kamer binnenvalt. Wanneer u weinig ruimte heeft voor een deur, maar wel wilt profiteren van de smaakvolle stalen deuren, zijn enkele deuren een uitkomst. U kiest zelf de vlakverdeling, zodat de deuren onderdeel worden van uw inrichting. En wilt u nog meer profiteren van het lichtinval? De enkele stalen binnendeuren zijn optioneel te voorzien van een glazen paneel, aan beide zijden van de deur.

Dubbele deuren

Een dubbele deur is vooral geschikt voor grotere ruimtes. Heeft u bijvoorbeeld een ruim entree of een kantoor die u wilt voorzien van deuren die veel licht doorlaten, kies dan voor dubbele deuren van staal en glas, die wij speciaal voor u op maat maken in onze werkplaats. Zo weet u zeker dat de deuren binnen de ruimte passen en uw interieur zullen verrijken. 

Dubbele deuren

Stalen deuren zijn een echte eycatcher. Wanneer u een ruime entree van uw kamer of kantoor wenst, zijn dubbele, openslaande deuren van staal een prachtige oplossing. Doordat de twee deuren een breed oppervlak creëren, ontstaat er een entree die de bezoeker een welkom toeroept. Kiest u ervoor om de stalen dubbele deuren uit te breiden met glazen panelen aan weerszijden van het kozijn? Dan versterkt u dat effect nog eens. Dubbele deuren creëren een wow-effect en zetten meteen de toon voor de rest voor uw interieur.

Een Mikkers Deur
Een Mikkers Deur