Inmeten

Voor het inmeten geldt dat dit secuur moet gebeuren. Zorg er daarom voor dat u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft. Hieronder leggen wij u precies uit hoe u dit het beste kunt doen:
Deur samenstellen
Mikkers

Stappenplan Inmeten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

 • Deur vervangen

  Om een stalendeur te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat de muren recht en glad afgewerkt zijn. Dit is noodzakelijk zodat de stalendeur(en) tussen wanden en plafond geplaatst kan worden.


  Stap 1
 • Breedte bepalen

  Om de breedte te bepalen willen we u vragen om driemaal de breedte op te meten. Dit doet u door eerst strak tussen de twee muren langs de vloer te meten. Vervolgens halverwege en als laatste ook nog de breedte aan de bovenkant. Is dit driemaal dezelfde breedte, dan betekent dit dat uw wanden kaarsrecht zijn. Wijkt de maat op de verschillende plekken af, dan betekent dit dat uw wanden aflopen. Wij willen u dan vragen om de kleinste breedtemaat aan ons door te geven.

  Stap 2
 • Hoogte bepalen

  De hoogte opmeten doet u op dezelfde manier als de breedte. Dit keer meet u niet op drie punten, maar slechts op twee. Namelijk de linkerbovenkant en de rechterbovenkant. Komen deze twee afmetingen niet overeen, dan geeft u de kleinste maat aan ons door.

  Stap 3
 • Vloerverwarming

  Heeft u vloerverwarming? Vergeet dit dan niet te vermelden bij uw aanvraag.

  Stap 4
 • Heeft u een scheef kozijn?

  Dan raden wij u aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

  Stap 5

Volg ons op Instagram

Volgt u Mikkers Special Constructions al op Instagram?