Over ons

Kom meer te weten over Mikkers en ontmoet ons Team!
Deur samenstellen

Over ons

Een Mikkers Deur is een gezellig metaalbewerkingsbedrijf in Ridderkerk waar we persoonlijke aandacht ontzettend belangrijk vinden. Wij zorgen ervoor dat het plaatje wat u in uw hoofd heeft, gerealiseerd wordt. U bent bij ons verzekerd van fijne en duidelijke communicatie, hoogwaardige kwaliteit en vele mogelijkheden. Na ruim 25 jaar ervaring doen we namelijk nog steeds niets liever dan uw wensen mogelijk maken. Of het nu van metaal, staal, RVS, aluminium of cor-ten staal is; wij vervaardigen het, ook in combinatie met hout.

EEN MIKKERS DEUR
  • 25 jaar ervaring

    Na ruim 25 jaar ervaring doen we namelijk nog steeds niets liever dan uw wensen mogelijk maken.

  • 100% tevreden

    De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”.

  • Alles is mogelijk

    Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen.

Onze missie

Een Mikkers Deur hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Wij zorgen er daarom voor dat uw constructiewensen omgezet worden in mooie, kwalitatieve en veilige objecten. Onze missie is dan ook om goed werk te leveren en te zorgen voor een fijne ervaring. We zoeken samen naar oplossingen en ideeën, zodat objecten gecreëerd worden waar u 100% tevreden mee bent. De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”.

Ons team

Grote kans dat wanneer u contact opneemt met Een Mikkers Deur dat de telefoon opgenomen wordt door een écht Mikkers, namelijk eigenaar: Sander Mikkers. Een handige man met een passie voor bouwen én een rasechte Rotterdammer, die zich nu bevindt in het gezellige Barendrecht. Na ruim 25 jaar is Sander het werk nog altijd niet zat, want hij vindt het geweldig om mensen blij te maken met mooie resultaten en te blijven werken aan vernieuwingen. En Sander werkt al lange tijd niet meer alleen, want hij heeft een heel team om zich heen gebouwd van professionals. Het Mikkers team bestaat tegenwoordig uit lassers, bankwerkers, constructiebankwerkers, technische monteurs, tekenaars en ontwerpers; die allemaal samenwerken om uw wensen te realiseren!

Zelf uw deur samenstellen

"

De geschiedenis van Een Mikkers Deur

We kunnen met trots zeggen dat ons metaalbewerkingsbedrijf ruim 25 jaar bestaat. En hebben daarom zeker het nodige meegemaakt. De eerste twaalf jaar runde eigenaar Sander Mikkers het bedrijf met zijn ouders, maar inmiddels bestuurt hij het bedrijf alleen. Het ontstaan van Een Mikkers Deur begon eigenlijk met een grap. Een vriend van de vader van Sander had namelijk een hekwerk nodig en vroeg voor de gein: ‘Joh kunnen jullie dat niet voor mij maken?’. Wat de vriend niet had verwacht is dat Sander en zijn vader er serieus op in gingen. 

Met nul laservaring, maar wel vier rechterhanden bij elkaar zijn zij aan de slag gegaan. Het project was boven verwachting mooi en werd een groot succes, waardoor het balletje ging rollen en er steeds meer aanvragen binnenkwamen. Inmiddels hebben zij de nodige laservaring en weten zij alles van staalconstructies. De rest is geschiedenis!

Alles is mogelijk

Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen.

EEN MIKKERS DEUR

Op zoek naar een eyecatcher die ook nog eens veel licht doorlaat, waardoor uw woning ruimtelijker oogt?

Een mikkers deur

Vul hieronder dan uw wensen in of gebruik onze tool waar u zelf uw gewenste deur kunt samenstellen.