Een mikkers deur

Stalen deur met glas

Enkele stalen deur

Onze enkele deuren

Doordat de enkele deur voorzien is van glas, valt er veel licht naar binnen, waardoor de ruimte groter lijkt. Of u nu kiest voor robuust of een gepoedercoate binnendeur, mét of zonder zijpaneel en als schuifdeur of een taats scharnier deur. De deuren zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Daar komt nog eens bij dat u zelf de vlakverdeling bepaalt, waardoor de deur onderdeel wordt van uw inrichting. 

deuren eenmikkers

Scharnieren

Taats scharnier voor een dubbele deur
Schuif scharnier voor een dubbele deur van staal

Taats scharnier deur

Een taatsdeur is een deur die u tussen 0 en 90° kan draaien. De deur blijft ook echt openstaan als u dit wilt, maar is ook eenvoudig dicht te klikken. U kunt kiezen uit een zowel een enkele taats scharnier deur als een dubbele.

Schuifdeur

Heeft weinig ruimte voor een draaiende deur, kies dan voor een schuifdeur. Het is een praktische oplossing, maar ook zeker een eyecatcher. De schuifdeuren worden op maat gemaakt, glijden soepel en passen in elk interieur. 

Onze deurvlakken

Heeft u besloten om uw woning te verrijken met een prachtige stalendeur, dan rest nog de vraag met hoeveel vlakken u uw stalen deur wilt voorzien en welke indeling. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, waarna u uw eigen stalen deur samen kunt stellen. Staat uw vlakverdeling er niet tussen of heeft u een totaal andere verdeling in gedachten. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

deur van staal
enkele stalen deur met meerdere vlakken
deur van staal met 3 vlakken
enkele deur met glas vlakverdeling
deur van staal met 4 vlakken
enkele deur met meerdere vlakken
deur van staal met 3 vlakken 1 groot binnenvlak
Enkele deur van staal met 4 vlakken

Wist u dat u uw deur kunt aanvullen met prachtige stalen wanden?

Onze wandpanelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor een stalen deur inclusief wandpaneel. Ook voor een paneel geldt dat u zelf de afmetingen en de vlakverdeling bepaalt. 

Vast wand paneel van staal met glas
Vast wand paneel van staal met glas 4 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 2 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken wisselend
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken

Social media

Volgt u Mikkers Special Constructions al op Instagram

Een Mikkers Deur
Een Mikkers Deur