Op maat gemaakte
Stalen enkele deuren

Bij Een Mikkers Deur geloven we in het creëren van indrukwekkende entrees die niet alleen stijlvol zijn, maar ook de perfecte combinatie van duurzaamheid en vakmanschap bieden. Onze stalen deuren zijn niet zomaar functionele elementen; ze zijn een statement van elegantie en modern design in uw leefruimte.
Deur samenstellen

EEN MIKKERS DEUR

Enkele Stalen Deuren

Doordat de enkele deur voorzien is van glas, valt er veel licht naar binnen, waardoor de ruimte groter lijkt. De deuren zijn stuk voor stuk prachtig om te zien.
Bekijk onze portfolio

Scharnieren voor enkele deur op maat

Praktische oplossingen voor een Taats scharnier deur en schuifdeur

EEN MIKKERS DEUR
  • Taats scharnier deur

    Een taatsdeur is een deur die u tussen 0 en 90° kan draaien. De deur blijft ook echt openstaan als u dit wilt, maar is ook eenvoudig dicht te klikken. U kunt kiezen uit een zowel een enkele taats scharnier deur als een dubbele.

  • Schuifdeur

    Heeft weinig ruimte voor een draaiende deur, kies dan voor een schuifdeur. Het is een praktische oplossing, maar ook zeker een eyecatcher. De schuifdeuren worden op maat gemaakt, glijden soepel en passen in elk interieur. 

Onze deurvlakken en wandpanelen

Heeft u besloten om uw woning te verrijken met een prachtige stalendeur, dan rest nog de vraag met hoeveel vlakken u uw stalen deur wilt voorzien en welke indeling. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, waarna u uw eigen stalen deur samen kunt stellen. Staat uw vlakverdeling er niet tussen of heeft u een totaal andere verdeling in gedachten. Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor een stalen deur inclusief wandpaneel. Ook voor een paneel geldt dat u zelf de afmetingen en de vlakverdeling bepaalt. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.  

deur van staal
deur van staal met 3 vlakken
deur van staal met 4 vlakken
deur van staal met 3 vlakken 1 groot binnenvlak
enkele stalen deur met meerdere vlakken
enkele deur met glas vlakverdeling
enkele deur met meerdere vlakken
Enkele deur van staal met 4 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas
Vast wand paneel van staal met glas 2 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken wisselend
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 4 vlakken

Volg ons op Instagram

Volgt u Mikkers Special Constructions al op Instagram?