EEN mikkers deur

Deuren van staal en glas

dubbele stalen deur

Dubbele stalen deur op maat gemaakt

Heeft u een ruime woning of en wilt u een kamer van openslaande deuren voorzien? Overweeg dan zeker opmaat gemaakte openslaande deuren van staal. Dankzij combinatie van staal en glas, creëert u een ruimtelijk effect met veel lichtinval. Eventueel is het ook mogelijk om de deuren aan weerszijden van panelen te voorzien, waardoor dit effect versterkt wordt. 

dubbele deur van staal een mikkers deur

Onze scharnieren

Taats scharnier voor een dubbele deur
Een taatsdeur is een deur die u tussen 0 en 90° kan draaien. De deur blijft ook echt openstaan als u dit wilt, maar is ook eenvoudig dicht te klikken. U kunt kiezen uit een zowel een enkele taats scharnier deur als een dubbele.
Schuif scharnier voor een dubbele deur van staal

Heeft weinig ruimte voor een draaiende deur, kies dan voor een schuifdeur. Het is een praktische oplossing, maar ook zeker een eyecatcher. De schuifdeuren worden op maat gemaakt, glijden soepel en passen in elk interieur.

Onze dubbele deur vlakken

Heeft u besloten om uw woning te verrijken met een prachtige enkele stalen deur, dan rest nog de vraag met hoeveel vlakken u uw stalen deur wilt voorzien en welke indeling. Hieronder vindt u enkele voorbeelden, waarna u uw eigen stalen deur samen kunt stellen. Staat uw vlakverdeling er niet tussen of heeft u een totaal andere verdeling in gedachten. Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

deur van staal
enkele deur met meerdere vlakken
deur van staal met 3 vlakken
enkele stalen deur met meerdere vlakken
deur van staal met 4 vlakken
enkele deur met glas vlakverdeling
deur van staal met 3 vlakken 1 groot binnenvlak
Enkele deur van staal met 4 vlakken

Wist u dat u uw deur kunt aanvullen met prachtige stalen wanden?

Onze wandpanelen

Voor extra lichtinval en een gevoel van ruimte kunt u ook kiezen voor een stalen deur met een paneel. Ook voor een wandpaneel geldt dat u zelf de afmetingen en de vlakverdeling bepaalt. 

Vast wand paneel van staal met glas
Vast wand paneel van staal met glas 4 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 2 vlakken
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken wisselend
Vast wand paneel van staal met glas 3 vlakken
Een Mikkers Deur
Een Mikkers Deur