Inmeten

Voor het inmeten geldt dat dit secuur moet gebeuren. Zorg er daarom voor dat u de juiste afmetingen aan ons doorgeeft. Hieronder leggen wij u precies uit hoe u dit het beste kunt doen:

Deur vervangen

Om een stalendeur te kunnen plaatsen, is het belangrijk dat de muren recht en glad afgewerkt zijn. Dit is noodzakelijk zodat de stalendeur(en) tussen wanden en plafond geplaatst kan worden.  

Breedte bepalen 

Om de breedte te bepalen willen we u vragen om driemaal de breedte op te meten. Dit doet u door eerst strak tussen de twee muren langs de vloer te meten. Vervolgens halverwege en als laatste ook nog de breedte aan de bovenkant. Is dit driemaal dezelfde breedte, dan betekent dit dat uw wanden kaarsrecht zijn. Wijkt de maat op de verschillende plekken af, dan betekent dit dat uw wanden aflopen. Wij willen u dan vragen om de kleinste breedtemaat aan ons door te geven. 

Hoogte bepalen 

De hoogte opmeten doet u op dezelfde manier als de breedte. Dit keer meet u niet op drie punten, maar slechts op twee. Namelijk de linkerbovenkant en de rechterbovenkant. Komen deze twee afmetingen niet overeen, dan geeft u de kleinste maat aan ons door. 

Tip: Heeft u een nieuwbouwhuis waarbij de vloer nog niet gelegd is. Vergeet dan niet om deze hoogte mee te rekenen. 

Vloerverwarming

Heeft u vloerverwarming? Vergeet dit dan niet te vermelden bij uw aanvraag. 

Heeft u een scheef kozijn?

Dan raden wij u aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Social media

Volgt u Mikkers Special Constructions al op Instagram?

Een Mikkers Deur
Een Mikkers Deur