Stalen binnendeuren Bleiswijk

Als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle toevoeging aan je huis, dan is een stalen deur op maat wellicht precies wat je nodig hebt.
Deur samenstellen

Stalen binnendeuren Bleiswijk

Stalen binnendeuren hebben zich gevestigd als een icoon van modern design. Met hun strakke lijnen en industriële uitstraling brengen ze een gevoel van elegantie en stijl naar elke ruimte. Bij Een Mikkers Deur, begrijpen we de kracht van deze tijdloze toevoeging en bieden we op maat gemaakte stalen binnendeuren aan die perfect passen bij uw interieur. Stalen binnendeuren Bleiswijk.

Elke woning is uniek, en daarom geloven wij bij Een Mikkers Deur, in maatwerk. Onze stalen binnendeuren worden speciaal ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de specifieke eisen en wensen van onze klanten. Of u nu op zoek bent naar een enkele deur voor uw slaapkamer of een dubbele deur voor uw woonkamer, wij zorgen ervoor dat uw deur perfect past en naadloos aansluit bij de rest van uw interieur.

EEN MIKKERS DEUR
  • 25 jaar ervaring

    Na ruim 25 jaar ervaring doen we namelijk nog steeds niets liever dan uw wensen mogelijk maken.

  • 100% tevreden

    De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”.

  • Alles is mogelijk

    Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen.

Onze missie

Een Mikkers Deur hecht veel waarde aan kwaliteit en persoonlijk contact. Wij zorgen er daarom voor dat uw constructiewensen omgezet worden in mooie, kwalitatieve en veilige objecten. Onze missie is dan ook om goed werk te leveren en te zorgen voor een fijne ervaring. We zoeken samen naar oplossingen en ideeën, zodat objecten gecreëerd worden waar u 100% tevreden mee bent. De gouden regel binnen ons bedrijf is dan ook: “Als wij iets maken, dan moeten we het zelf ook willen hebben”. Zwarte stalen deuren Bleiswijk.

Ons team

Grote kans dat wanneer u contact opneemt met Een Mikkers Deur dat de telefoon opgenomen wordt door een écht Mikkers, namelijk eigenaar: Sander Mikkers. Een handige man met een passie voor bouwen én een rasechte Rotterdammer, die zich nu bevindt in het gezellige Barendrecht. Na ruim 25 jaar is Sander het werk nog altijd niet zat, want hij vindt het geweldig om mensen blij te maken met mooie resultaten en te blijven werken aan vernieuwingen. En Sander werkt al lange tijd niet meer alleen, want hij heeft een heel team om zich heen gebouwd van professionals. Het Mikkers team bestaat tegenwoordig uit lassers, bankwerkers, constructiebankwerkers, technische monteurs, tekenaars en ontwerpers; die allemaal samenwerken om uw wensen te realiseren!

Zelf uw deur samenstellen

"

Maatwerk voor een unieke woning

Stalen binnendeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze creëren een gevoel van ruimte en licht, waardoor elke kamer er groter en luchtiger uitziet. Of u nu een minimalistische uitstraling wilt of een meer industrieel gevoel, onze stalen binnendeuren kunnen worden aangepast aan uw specifieke smaak en stijl.

Bij Een Mikkers Deur, streven we naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Onze stalen binnendeuren worden vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en vakmanschap, zodat u jarenlang kunt genieten van hun schoonheid en functionaliteit. Bovendien zijn onze deuren ontworpen om energie-efficiëntie te bevorderen, waardoor u kunt besparen op uw energierekening terwijl u tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Of u nu op zoek bent naar een enkele deur, een dubbele deur of zelfs een schuifdeur, bij Een Mikkers Deur, hebben we de perfecte oplossing voor uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw droom van stalen binnendeuren op maat werkelijkheid te laten worden. Stalen binnendeuren Bleiswijk.

Alles is mogelijk

Wanneer u meer informatie wenst over onze producten of u wilt een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u dit doen door contact met ons op te nemen. Stalen binnendeuren Bleiswijk.

EEN MIKKERS DEUR

Op zoek naar een eyecatcher die ook nog eens veel licht doorlaat, waardoor uw woning ruimtelijker oogt?

Een mikkers deur

Vul hieronder dan uw wensen in of gebruik onze tool waar u zelf uw gewenste deur kunt samenstellen. Stalen binnendeuren Bleiswijk.